Slide iPhone iPad Mac Watch

Her du finner alle priser til Mac

Som autorisert Apple-verksted hjelper vi deg med Mac – uansett hvor den er kjøpt. I motsetning til andre har vi kun Apple-sertifiserte teknikere og verksteder, og er Apple Authorised Service Provider. Det betyr at hos oss får du reparert din Mac av Apple-eksperter, alltid med originale reservedeler og dine reklamasjons- og garantirettigheter i behold.

Feilsøking: For å kunne gi deg en konkret pris på reparasjonen må vi i første omgang feilsøke din Mac. Dette gjør vi for å kunne avdekke eventuelle feil eller skader, men også for å finne ut om det er noen sammenheng mellom disse. På grunn av denne feilsøkingen kan vi i mange tilfeller dekke en feil, selv om produktet har skade. Feilsøking av Mac koster 799 kr.

Velger du å gjennomføre reparasjonen til avtalt pris, eller vi avdekker at feilen er dekket av garanti / reklamasjon, så betaler du ingen feilsøkingsgebyr. Og vi reparerer aldri noe før du har godkjent.

Skaderapport til forsikringsselskap: Om din Mac er skadet og forsikringsselskapet ditt ønsker en skaderapport, så ordner vi det. Pris på feilsøking inkludert skaderapport koster 799 kr.

Standard reparasjoner:Pris
Fast arbeidskostnad på mac ved betalbar reparasjon av skjerm, batteri, hovedkort, tastatur, reservedeler kommer i tillegg 1499.-
Installasjon macOS / uten backup600,-
Øverføring av innhold til ny Mac1300,-
Prioritert service500,-
Fjerne firmare-passord (krever service)1000,-

Etter å ha registrert en service får du tilgang til Sjekk status din egen serviceside hos oss. Her kan du følge med på servicen underveis og legge igjen en beskjed til teknikeren som ser på saken din.

Når servicen er ferdig og du har fått tilbake produktet ditt, så har du fortsatt tilgang til Min service. Du kan når som helst logge deg inn her og hente ut tidligere servicekvitteringer, se historikken din og mer.