Nyttig informasjon

 

Studenttilbud

iServices har et flott tilbud til studenter, hvor studentene får 5% avslag på reparasjon.

Merk: Studentbevis må fremlegges med gyldig oblat for å få tilbudet.

Bedriftsavtale

For våres bedriftskunder har vi et tilbud på 5% avslag på reparasjon.

Som bedriftskunde vil du få et eksklusivt tilbud i våre nyhetsbrev, og blir vår første prioritet på reparasjon. Bedriftskundenes enheter blir sendt til et eget verksted som har fokus på å reparere enhetene til bedriftskundene. Det er også mulig for en bedriftskunde å komme innom en av våres butikker for å levere sin enhet som skal repareres, og deretter blir sendt til verksted som prioriterer bedriftskunder.

Personvern

For å gjennomføre service på enheten din hos iServices, trenger vi navn, adresse, mobilnummer og e-post. Dette er nødvendig for å registrere din bestilling, sende ordren til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert med ordrebevegelsene, samt kontakte deg dersom det skulle være behov i henhold til din ordre/service.

Når vi håndterer alle innkomne telefoner, chat og e-posthenvendelser lagrer vi navn, telefonnummer, e-postadresse og eventuelt tidligere e-posthistorikk. Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette er nødvendig for å oss for å hjelpe deg med det du lurer på, og informasjonen loggføres derfor som en del av ditt kundeforhold med oss.

Kurs

I samarbeid med TeleKlar, har vi et tilbud for både store og små. Via TeleKlar tilbyr vi forskjellige kurs innen mobilbruk, alt fra nybegynner til mer avansert bruk.

Programmer vi tilbyr:
– Nybegynner (daglige gjøremål av en mobil og hvordan mobilen fungerer) – Erfaren

  • –  Nettvett og sikkerhet
  • –  Innføring i Office-pakken